▫️Повярвайте ми, всичко е много по -лесно, отколкото си мислите. И не всичко е толкова страшно, колкото понякога ви се струва. Ето няколко причини.

◾️Той наистина е зает.
Разбирам, че бихте искали да получите отговор незабавно. Но обстоятелствата може да не го позволяват. Нереалистично е да очаквате той да се откаже от всичко и да се втурне да ви отговаря. Вероятно е отложил отговора в по-удобно за него време.

▫️Той е женен.
Да, неприятно е, но това се случва. Напълно възможно е да крие семейното си положение. И просто да не може да ви отговори в този момент, защото е у дома със съпругата си. Затова се опитайте да разберете дали на фронта има друга жена.

▪️Той ви игнорира.
Помислете дали имате нужда от мъж, който не се интересува от вас, но ви пише и се среща с вас, само когато е удобно за него.

▫️Той не знае какво да каже.
Мъжете не обичат да четат между редовете. Затова често се случва да не знаят какво да отговорят. Освен това, ако един мъж не е безразличен към вас, той ще мисли внимателно, как и какво да отговори. И това също отнема известно време.

◾️Той си играе с вас.
Има мъже, които не отговарят дълго време, за да покажат, че са необходими. Тестват силата ни и изкуствено ни обвързват със себе си. И тогава вашето търпение вече не може да издържи и започвате да му се обаждате. В този случай, той знае, че е спечелил играта и е получил надмощие над вас. Манипулацията му проработва.

Следете страницата за 2-ра част 🔔

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.