Следя я още от стартирането на кариерата й. Впечатли ме с нетипичната си красота, нежната си визия и същевременно е момиче на хип хоп-а.
“Грабна” ме това, че беше различна от останалите хип-хоп изпълнители.
През 2017г. тя няма договори с музикални компании и има 40 долара в сметката си. По това време пуска видеото си към песента “My neck, my back” и покорява света. Но не всичко е цветя и рози. Малко след големият успех, един от водещите в интервю в радио Hot 97, напада Saweetie наричайки фрийстайла й “нищо особено” , казвайки й, че е просто красива.
Не е изненадващо – в интернет пространството много хора се наемат да доказват колко лошо рапиря тя.
Но Saweetie не се жалва, запретва ръкави и работи усилено.
През 2020-та година, Saweetie създаде впечатлявящи хитове с остроумни и заразяваши текстове. Песни, които освен настроение носят и самочувствие. 👑

Saweetie е подценявана, цветнокожа, 28 годишна жена, която не идва от богато семейство. Въпреки това е била най-добрият атлет в гимназията си, завършила е бизнес комуникации в университета на Южна Калифорния, имала е отлични оценки, пише текстовете си сама, дарила е 150 хиляди долара, за подкрепа на движението ”Black Lives Matter” , попада във Forbes “30 Under 30” , има своя линия за бижута, колаборира си с известни брандове, стартира организация в подкрепа на самотни майки, хора с аутизъм и ниски доходи, за да имат достъп до образования и същевременно чупи хитлистите на Billboard за Top 20 и Hot 100🥵.

Тя създава един напълно нов свят, показвайки колко много неща са възможни – дори когато те подценявят, дори когато те карат да приглушаваш силния си глас и яркия си блясък.

Какво е твоето оправдание? 🙄

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.