😨Отново сме в предпразнична треска и идеите за подаръци малко по малко се изчерпват… точно когато не трябва!

✴️Вие най-добре би трябвало да знаете какво би се харесало на вашето момче, но ако все пак вече сте подарявали стандартните подаръци (парфюм, часовник, колаж с ваши снимки и т.н) днес ще ви дам няколко идеи, които се надявам да са от полза.

1. Преживяване. 🛥
Няма как да сбъркате с такъв подарък. Ако вашият човек обича адреналина му подарете емоция която ще запомни вечно, ако ли не, винаги можете да отидете на спа и да се поглезите.

2. Суитшърт с ваша еротична снимка и надпис на Playboy 🐰
Това е една доста смела и предизвикателна идея. Вашето момче ще бъде приятно изненадано и със сигурност ще си ви носи с гордост.

3. Кардхолдър или визитник 🧳
Един практичен и стилен подарък. Винаги ще му бъде под ръка, поставен в портмоне или бизнес папка.

4. Подаръчна кутия🎁
Можете сами да си направите подаръчна кутия като в нея сложите любимите му неща. Например, мини уиски, ядки, шоколад, висок клас пури и ароматна свещ.

5. Подарък обвързан с неговите интереси 💡
Лично според мен, това е най-ценният подарък. Подарете книга, някакво ново знание, семинар свързан с неговата професия, събитие обвързано с неговото хоби, спортни аксесоари. Нещо, което ще му бъде от полза и искрено ще го зарадва.

6. Подари му… себе си🔞
Танц в скута, еротично бельо, ягоди, сметана и шампанско… вече знаете тези неща. Преди да преминете към изпълняването на мъжките му фантазии, обаче, първо трябва да влезете в енергията на съблазнителката. Очаквам ви на 11.02.2022г. за да ви покажа как да го направите. ✨❤️✨

Прочетете повече тук 👉🏽 https://femmeland.org/kursove-i-maratoni/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.