🪄ЕНЕРГИЯТА НА 2022 ГОДИНА.
Годината на тигъра започва на 4 януари – по древния китайски календар.

🌟Годината ще е пълна с женска енергия и 2022 е изключително женска година. Това ще бъде мека година. Много по-мека от 2021 година. Всички решения трябва да ги вземаме чрез женската енергия. Какво е свойствено на жените? Мекота, чувственост, красота. Плавност, без бързане и в удоволствие.

👇🏽Какви въпроси ще са актуални 2022 година?

🌸 Преработване на отношенията между майка и баща, рода, родовата система, сепарирането с родителите, взаимоотношения с тъща и свекърва, всичко свързано с рода. Всичко свързано с рода ще се излекува.

🌸 Тъй като темата за отношенията ще доминира, там където е имало любовни триъгълници и всякакви моменти на премълчаване, на любовник и любовница, с намерението така да продължи, през 2022 това вече няма да бъде възможно. Първо е необходимо да се разбере защо е дошла тази ситуация в това семейство/връзка и какво показва. Необходимо е да се навлезе навътре в себе си, по-надълбоко и да се види защо. Или двойките ще стигнат до ново ниво на отношения или ще се разделят, разбирайки че са живели в илюзии, тогава ще ги очаква нещо друго.

🌸 Зачеване, бременност, майчинство. Даже двойки, които не са искали и не са планирали деца, и те ще бъдат благословени. Годината е повече от плодородна.

🌸 Хората, които са свободни и не са в никакви кармични отношения, те ще срещнат партньор за качествени и сериозни отношения. Подчертавам – само онези, които са готови.
Партньорствата ще са динамични, като не става дума само за лични партньорства, но и за бизнес партньорства. В бизнеса ще се случат много интересни колабораци и разширения.

🌸Венера е свързана с всичко, което ни доставя удоволствие. С тялото, красотата, здравето. Даже онези, които не са искали, и те могат да се увлекат от йога и тантра, да започнат да спортуват. Ще ни се прииска да създадем уют в дома, защото годината е на семейството, уюта, баланса и хармонията. Венера обича да е вкусно, красиво и естетично. Това ще е годината на всички от индустрията на красотата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.