Сигурно очаквате да ви споделя бюти хитринки. Качествена козметика, хубав грим и тн. Да, безспорно изброеното дотук помага за повишаване на нашето самочувствие и добрия външен вид, но искам да обърна внимание на нещо друго.

Откровено казано външният вид е важен.
Всички обръщаме внимание на спретнатите хора. На онези, които си личи че са излязли за да покоряват света. Всички имаме дни, в които искаме просто да грабнем тениска и чифт дънки за да се слеем с тълпата, но хората, които се стараят да се обличат адекватно за мястото на което отиват правят впечатление.

Спретната коса, изгладени и такива без висящи конци и петна дрехи, чисти обувки, лек грим, добре съчетани дрехи, подходящи и непожълтели бижута, чиста кола и чист дом. Това е напълно достатъчно. Това са хората, които имат култура и навици. В повечето случаи това са жени, които са на средна възраст. Жени, които имат семейство, успешна професия, деца, съпруг, домашни задължения и въпреки това изкглеждат зашеметяващо. Възхищавам се на тези жени!

Спретнатите хора подсъзнателно ни вдъхват доверие и уважение. Защото изглеждат като хора, които определено знаят какво правят. Важно е да изглеждаме красиви, не толкова в очите на другите, а за да можем ние да се чувстваме добре в кожата си.

Всеки ще признае, че изглеждате добре ако сте спретнати, дори да не ви харесват.
Изпитвам леко неудобство да припомням хигиенни навици, но е факт, че в днешно време жените предпочитат да се подложат на хирургически интервенции, да се гримират с часове, да си поставят екстеншъни и мигли, пред това да отидат на проверка при зъболекар и дерматолог. За мен не е приемливо да намират финансови средства за солариум, наргилета, цигари и тн. ,но да не отделят 100лв веднъж на шест месеца за важните неща. Някак базовите неща са заместени от второстепенните.

Белезите на добро здраве са:
* Здрава и лъскава коса
* Хубава и сияйна кожа
* Бели зъби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.