От известно време ви разказвам как постигам целите си. В този ред на мисли бих искала да ви споделя как да се научите да помолите Вселената за помощ, за да сбъднете най-съкровените си мечти. 🙏🏾

1. Без заучени фрази. 📝. Думите и мислите трябва да идват от сърцето и да бъдат в унисон. Вселената обича искреността. Не е нужно да използвате чужди афирмации. Трябва да общувате с Вселената и Бог по начина, който ви се струва правилен.
Някои хора са свикнали да говорят с Бог на колене със затворени очи, докато други гледат към небето и му разказват за преживяванията си с усмивка на лицето. Няма конкретни формулировки и ритуали. Ако искате нещо, достатъчно е просто искрено да го пожелаете.
Бъдете конкретни и най-важното, не поставяйте ултиматуми и условия!

2. Дори да се чувствате зле на този етап, трябва да мислите позитивно когато искате от Вселената. Да бъдете БЛАГОДАРНИ и да подхождате с ВЯРА, без съмнения.🙏🏽 Всеки човек трябва да може да освободи мислите си от негодувание и негативизъм. Опитайте се да не се тревожите и търсете положителната страна на нещата. Тогава Вселената определено ще ви помогне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.