⚜️Вече знаете, че прекараното време сред природата е най-добрият лечител. За това съм представила и други алтернативи, които също имат благоприятно влияние върху вас и домът ви.

⚜️Знаете ли, че всеки ден ми пишат жени на годините на моята майка и баба, които усещат рязък спад в силите си и вярват, че им е направена магия.
Най-търсените ритуали винаги са тези за защита от негативно влияние на околните, което ме натъжава. Защото това доказва за пореден път, че живеем в страх и мислим за това което НЕ искаме, а не за това, което искаме.

⚜️Магиите и уруките хващат хората, които живеят в страх! Тоест, дори не е нужно някой да ви направи магия, достатъчно е да ПОВЯРВАТЕ, че ви е направена такава. И вече сте попаднали в капана на собствената си манипулация.

⚜️Няма добро, няма зло – има само сила, която силните овладяват, а слабите не могат. Черната магия е признак на отчаяние. Всеки човек, независимо дали добър или лош може да реализира възможностите си и да използва силата от Вселената за своите цели. Само отчаяните и наранените искат да причинят лошо на другите. Затова казваме, че тяхните деяния са „черни“.

⚜️Поемете отговорност за вашият живот! Ключовете от вратата ни са винаги в наши ръце. И вратата ни се отваря само отвътре. Ако имате желание можете да се възползвате от моята уникална кутия на желанията, в нея съм събрала невероятни продукти и ритуали за пречистване на енергията! 🙏🏽🥰

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.