💡Творческото въображение се изразява в интерпретация на нови идеи, планове, концепции и принципи, до които достигаме чрез творческата си способност.

❗️Въображението може да се възпитава!
Това е очарователно начинание, обещаващо богато възнаграждение.

👉🏽Някои хора страдат от погрешното схващане, че въображението е нещо сложно и само гениите могат да го използват ефективно. 👈🏽

🤩Най-желаните и добре платени позиции са онези, които хората с въображение сами си създават. Използвайте въображението си, за да откриете начини и средства да го стимулирате. Имаме стотици проблеми за разрешаване. Изберете си един от тях и измислете решение с помощта на въображението си.

⏳Живеем във време на скорострелни промени в бизнеса. Време, създадено като по поръчка за хора, които имат въображение и го използват. Използвайте въображението си, за да създадете нов план, с който можете да подобрите някой аспект в бизнеса.

Например:
👩🏼‍🌾Ако живеете на село можете да направите акаунт в Тик Ток и да ни покажете как се грижите за животните и градината си.
🫁 Ако сте лекар можете да ни образовате с видеа, които са свързани с вашата специалност.
👩🏻‍🎓 Ако сте студент можете да си направите ютуб канал и да ни разкажете как преминава един ваш ден в университета, какво изчувавате, как по-лесно да се подготвим за изпитите си и т.н

Бъдете кративни и не се страхувайте от провал! ❤️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.