💎ПСИХОЛОГИЯ НА БОГАТИТЕ ХОРА💎

👉🏽Сигурна съм, че повечето от вас вярват, че първото нещо, което пречи на една жена да забогатее е това, че идва от бедното семейство. Още по-често се сблъсквам с убеждението, че липсата на семейни наследства, придобивки и връзки в обществото ,пречи на постигането на финансово благополучие. И двете твърдения са погрешни.

🤌🏽Няма пряка връзка между щастието и количеството пари. Всичко е състояние на духа. При здрава психика човек има нужда от толкова пари, колкото може да изяде.

🛍Ще започна малко от далече. Преди години въпросът за училищните униформи беше активно обсъждан в училищата. Да речем, ако дадете възможност на децата да се обличат без униформа, разликата между богати и бедни веднага ще стане очевидна. Смятало се, че очевидната разлика в материалното положение ще доведе до факта, че децата от богати семейства ще тормозят деца от семейства с ниски доходи. Винаги съм твърдяла обратното, че децата от бедни семейства, гледайки към по-заможни връстници, ще получат допълнителна мотивация в бъдеще да променят материалното си положение, да печелят повече, да се стремят към постижения, кариера и успех.

⏳Пряк пример за психологията на бедността е прекаленото спестяване за черни дни, умишленото трупане и презапасяване на вещи и храна, изчисляване на разходите до стотика. Това е признак на дефектно съзнание, съзнание на беден човек. И за съжаление, по-голямата част от хората у нас живеят точно така: пестят, пестят, ограничават се във всичко. Когато спестявате пари, вие ги отнемате от себе си и от пълноценния си живот днес. Обслужвате страховете си и укрепвате психологията на беден човек.

💰Преди време направих проучване под формага на ТикТок видео, в което коментирам знаците при липсата на развитие. Познайте какво стана? Много хора се припознаха и ме атакуваха жестоко.
За това, скъпи мои, ви каня на предстоящото обучение “МАГНИТ ЗА ПАРИ” 💸
Вижте повече тук: https://femmeland.org/blog/%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%b8%d1%82-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.