Здравей, Изабел! Любопитно ми е да те попитам, защо избра бойни спортове? Защо не избра гимнастика, или балет като повечето момичета?

• “Привет! Предполагам бойните спортове избраха мен. Още от първата тренировка ме плениха. Опитвала съм и продължавам да опитвам най-различни видове спорт, но все още никой от останалите не може да взриви емоцийте ми до такава степен.”

Умееш да бъдеш истински боец на ринга, както и да изглеждаш елегантна в малка рокля и на висок ток. Мога да заявя смело, че от този бранш ти си една от малкото жени, които  са запазили женствеността си. Как го правиш?

• “Относно елегантността понякога ме затруднява. Ежедневието ми налага често да забравя нежните маниери и да действам рязко и твърдо.Но винаги, когато ситуацията и ангажимента позволяват оставям на женствеността ми да изрази своята сила.”

Имаш ли си хоби, различно от спорта, което да те зарежда?

• “Превърнала съм нещата, които обичам в работа и начин на живот, затова нямам нужда от отделно хоби. Любовта към, Бог, книгите и природата на България са част от мислите и съзнанието ми ежедневно.”

На снимките в социалните си мрежи показваш любовта си към родината. Тази любов наследствена ли е?

• “Може би,да. Наследствена е. Научена съм да ценя и обичам всичко, което ме заобикаля.Да се наслаждавам на чудните растения,да обичам животните и да се възхищавам на цветовете на залеза.”

Освен, че си спортен състезател ми прави впечатление, че имаш модни и инфлуенсър ангажименти. Чувстваш ли се уверена в това поприще?

• “Модата трябва да е част от живота на всяка себеуважаваща се жена.Голям ценител съм на естествената красота и с удоволствие следя своите идоли в тази индустрия. Стремя се  с работата и информацията, която споделям в постовете си да бъда пример и да предлагам само качествени продукти и съдържание.”

Сигурна съм, че една от причините за магнетичното ти излъчване стои любимият ти, който те подкрепя. От колко години сте заедно и как изградихте и съхранихте връзката си?

• “Да,разбира се. Вече шеста година напасваме парченцата от пъзела на нашите характери и смея да твърдя, че се справяме успешно.Благодарение на усилията, които сме положили се наслаждаваме на спокойствие и енергия за преследване на общите ни мечти и цели.”

Не е ли по-лесно когато само единият във връзката е шампион? Как поддържате баланс, или по-скоро това е плюс за вас?

• “Вероятно е по-лесно да, тъй като другият може да се занимава със семейните задължения, но въпреки това успяваме да си поделим задачите. Нищо не ни затруднява, защото човека отсреща разбира напълно как си и от какво се нуждаеш без излишни обяснения.”

Тъй като те следя от доста време в социалните мрежи, виждам че когато имаш свободно време обичаш да четеш. Каква литература предпочиташ?

• “Чета различна литература.Интересни са ми историческите романи, от доста години чета и изотерика, записки на философи,книги за билките, генетиката и храненето,истории за България с нейните обичаи,традиций и разбира се поезия. Особено българската я обожавам. Въобще шарена работа. Емоция и цвят.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.