„Да излъчваш увереност е твърде болезнено за околните.
Хем искат да чувстват същото, хем ти да го нямаш, хем знаят, че не могат да ти го вземат. И последното сякаш е най-болезнено, защото повечето хора са на принципа: ”щом аз нямам , то нека и на другите да липсва”.
Но някои ”неща” не могат да бъдат откраднати или купени, защото се придобиват с цената на големи и често болезнени усилия. И често пъти , онези които пожелават чужди качества, не биха могли да понесат и половината от предизвикателствата, чрез които е израснала чуждата душа.“

Мария Гарванова

🌸Абсолютно всеки човек се нуждае от увереност и стабилно самочувствие, най-вече за да се чувства пълноценен, оценен и обичан.

🌸За това създадох 10 дневен курс + менторска индивидуална помощ за да събудите, запазите, увеличите своя ресурс от безкрайна сила.

🌸Този курс е по-специален с това, че през тези 10 дни всяка една от вас ще има възможността да се допитва за съвети от мен, като не е задължително да са свързани с темата на курса, всеки ден ще получавате видео съдържание и материали за работа върху себе си и освен това, ще имате 24/7 мотивираща и подкрепяща среда. Какво по-хубаво от това? 😻💫

🌸 https://femmeland.org/kursove-i-maratoni/ 👈🏽 Тук можете да разгледате останалите курсове.

🌸За още подробна информация и записване ми пишете на лично съобщение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.