1. 🌸Аз знам, че съм в състояние да постигна своята основна цел в живота и следователно изисквам от себе си да полагам последователни и упорити усилия за нейното постигане. Обещавам си, че ще го направя.
2. 🌷Убедена съм, че водещите мисли в съзнанието ми в крайна сметка ще се превърнат във физическо действие и постепенно ще се преобразуват във физическа реалност. Затова ще съсредоточавам мислите си за по трийсет минути на ден, ще извиквам представата за жената, в която искам да се превърна, и ще си създам ясна представа за това какво представлява тя.
3. 🌼Знам, че благодарение на принципа на самовнушението всяко желание, което постоянно подклаждам в ума си, ще намери своя израз чрез някакви практически средства, с чиято помощ да осъществи набелязаната цел.
4. 🌺Описала съм ясно и недвусмислено основната си цел в живота и няма да спра да се опитвам да я постигна, докато не се сдобия с достатъчно самоувереност.
5. 🌻Осъзнавам напълно, че единственият начин желанието ми да се осъществи е, като то се основава върху истина и правда. Ето защо няма да предприемам нищо, което да не е от полза за всички страни. Ще успея, като привлека на своя страна силите, които искам да използвам, и хората чието сътрудничество ми е необходимо. Ще убедя другите да ми служат именно с готовността си да служа на другите. Ще отхърля омразата, завистта, ревността, цинизма, ще култивирам в себе си любов към цялото човечество.
6. 🌹Ще направя така, че другите да вярват в мен, както и аз вярвам в тях и в самата себе си. Ще повтарям тази формула поне по веднъж на ден, изпълнена с ВЯРА, че тя постепенно ще повлияе на моите МИСЛИ и ДЕЙСТВИЯ, така че еа стана независима и успешна личност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.