Обичате ли шоколад? 🍫Аз да! Това е най-голямото ми изкушение и единствената ми зависимост. За щастие вече имаме здравословни алтернативи. 🥰

🍫За всички вас, шоколадови момичета,  днес ще ви споделя един ритуал за привличане на любов и по-луксозен начин на живот, който ще предизвика интерес у вас. С тази процедура, дори в домашни условия, вие ще получите море от удоволствие. Приготвянето на такава вълшебна вана няма да ви отнеме много време.

🍫Вземете 200гр натурално какао на прах и го залейте с 1л кипяща вода и разбъркайте добре. След това изсипете сместа във вече пълната вана, потопете се и се отдайте на вълшебен релакс. Наслаждавайки се на шоколадовата вана, вие можете да си повтаряте следните утвърждения: „Животът ми е сладък като шоколад!” ,,При мен всичко е шоколадово!” „Аз съм сладко изкушение!” И още куп шоколадови прелести, които ви минат през ума. Бъдете креативни и си измислете свои.

🍫Ако правите такъв тип вана един път седмично, ще забележите как се появяват много обожатели, но до вас ще останат само тези, чиито вибрации са достойни за вашия шоколадов живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.