🌪Жените сме емоционални същества, които реагираме бурно, изразяваме чувствата си емоционално и приповдигнато. И като такива не винаги разсъждаваме трезво.

🤱🏽В наши дни голяма част от дамите, отглеждат децата си сами. Защо се стига до подобно положение? Защото са действали през емоциите. Хубаво е да помислим и да анализираме всеки избор свързан с нашето бъдеще.

👄🦻🏼Любовта не е достатъчна! Преди да се омъжите дискутирайте: сметките, начина на възпитание предаван през поколенията, религията, дълговете, кредитите, как се отнасяте към семейството, с какви вярвания ще отгледате децата си, детски травми, сексуални преживявания, очаквания от партньора, финансови очаквания, история за физическото и ментално здраве на рода, списък с желания, цели, мечтан дом, политически възлгеди, кариера, образование и всичко останало, което е важно за вас.

👩🏻‍⚖️Мислите, че не е нужно да се влиза в такива подробности и че това е обиден процес? Тогава се замислете, колко бракове завършват с развод в следствие на емоционални решения и необмислени, необсъдени теми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.