👉🏽Кои са 3-те неща, които трябва да знаете за привличането на човек с висока стойност?

#𝟭: Той се среща с вас с определена цел 👨‍👩‍👧

Човекът с висока стойност излиза с цел- връзка/ брак, тъй като времето му е ценно. Той няма желание или нужда да излиза с безброй жени, които няма да са част от живота му.

Човек, който има стабилна кариера и житейски план, прекарва времето си разумно. Това означава, че ако ви харесва, той ще инвестира време във вас и ще се увери, че сте на едно ниво.

#𝟮: Намеренията му са искрени 🙌🏽

Когато се срещате с мъж с цел, няма нужда да полагате усилия, за да разберете намеренията му.
Стойностният човек знае точно какво иска и няма проблем да изясни това чрез своите действия и думи.

Това означава, че той (обикновено) ще съобщи след няколко срещи, че излиза с вас с цел дългосрочни отношения. Може да отнеме малко повече време, за да опознае някого, преди да даде обещания или да постави фалшиви очаквания, които ще ви накарат да повярвате, че той ви харесва.

#𝟯: Стойностният мъж е преработил своите травми ☑️

Мъжът с висока стойност дава приоритет на психичното си здраве и излекуването на травмите си, защото иска да бъде в състояние да влезе във връзка със способността да се отвори пред правилната жена без страх.

Той не очаква жената да го „оправи“ и сам поема отговорност за това.
След като ви опознае добре, той може да сподели истории за миналото си, но не за да ви натоварва – а по -скоро като форма на интимна връзка с жена, с която може да види дългосрочно бъдеще.

Какво мислите? 👁‍🗨

Има ли други точки, които съм пропуснала? И мислите ли, че тези точки правят човека стойностен?
Кажете ми в коментарите.

И ако продължавате да се срещате с емоционално недостъпни мъже с ниска стойност и искате да промените това с бърза скорост, изпратете ми лично съобщение, за да проверим как можем да работим заедно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.