❤️‍🔥Вие избирате точно тези хора, които отговарят на нивото на самочувствието ви.

🔎След това избирате на база емоционална травма. И страховете, които са се прокраднали в главата ви и здраво са се настанили там.

✍🏽Затова първо трябва да разберете какво се случва с вас и защо. И едва тогава да започнете да търсите партньор в живота.

🤍В крайна сметка, докато зад гърба ви има несигурност, страхове и травми, вие ще продължавате да давате сърцето си на недостойни хора.

⚠️Защото истината е, че вие ​​избирате кой ще бъде с вас. И вие можете да прекратите връзката си, когато разберете, че избраният от вас мъж си има жена или приятелка. Или когато видите, че се държи грубо към стюардесите в самолета. Или когато разберете, че той не е особено търпвлив да изкарва прехраната за семейството.

✨Но вие вярвате, че той ще се промени, защото любовта прави чудеса. И продължавате да оправдавате всичките му грешки, като усърдно пренебрегвате истината.

👉🏽Да, знам, че е трудно. Но целта ми не е да ви обидя, а да ви помогна да видите истината. Защото това е моята работа и знам отлично на какво се градят повечето взаимоотношения.

🧠Ние се влюбваме не в човека, а в емоциите, които изпитваме с него. И този набор от чувства се превръща за нас в истински наркотик, от който много трудно се отказваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.