💎 Една ключова съставка, която липсва на днешната жена, е чувствеността. Масово жените се държат провокативно, или живеят в главите си. Мнозина вярват, че правят нещо специално, защото могат да туъркват и да правят номерца с езика си.

💎 Другата крайност е тази на монахинята, крайната моралистка която отрича сексуалността си.

💎 Позволете ми да ви попитам, можете ли да доведете мъжът си до оргазъм, БЕЗ изобщо да докосвате тялото му? БЕЗ да му позволите да докосва вашето или своето? Отговорете ми🤔

💎 Как можете да доставите такъв вид удоволствие, ако не сте в синхрон със собствената си чувственост? Не забравяйте, че сексът и докосването до вашата чувственост са две различни неща.

💎 Кога за последен път изпитахте всичките пет сетива, без умът ви да се чуди какво трябва да правите след това, децата, бързането, работата, справянето с проблемите на други хора и т.н….? Кога за последен път бяхте тук и сега и си позволихте да сте вътре в тялото си, вместо главата ви да премисля ВСИЧКО? Кога за последен път се носихте свободно като пеперуда?

💎 Много жени са станали твърди като мъжете, които търсят. Те се борят да бъдат същите. И все пак губят своята женственост, креативност и духовност. Да, знам ,че много от нас са преживяли сексуална травма, но се откажете да позволите на случилото се да ограби красотата на чувствеността. Трябва да се излекувате от травмите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.