1. Практикувайте добри маниери. 💁🏼‍♀️
Започнете да проявявате добри маниери и бъдете уважителни и учтиви навсякъде, където отидете. Като елегантна жена трябва да се научите да имате твърда позиция и да се чувствате свободни да изразявате мнението си. Трябва обаче да знаете кога да избягате от разгорещен и нездрав спор. Аргументите не винаги се нуждаят от победител. Когато си тръгнете, това не означава, че сте губещ, а дама с класа. Говорете спокойно и уверено.

2. Научете се на етикет. 🗣
Наблюдавайте жени, които ви вдъхновяват и знаят как да се държат подобаващо на обществени места. Вече има феноменални треньори, които също могат да помогнат! Вашата поза, външен вид и начин на изказ говори много за вас.

3. Проявявайте увереност. 🤌🏽
Не е нужно да се държите като мило момиченце, за да бъдете възприети като уверени дами. Опитът да угодите на хората за тяхното одобрение ще ви направи уязвими и фалшиви. Тук не става дума за манипулиране на другите или гледане отвисоко, за да остане на пиедестал. Същността е да бъдете сигурни в достойнството си като значим човек, независимо от това, което казват другите. Затова се научете да прегръщате и демонстрирате своята женственост по начина, по който говорите, ходите и се обличате.

4. Да изглеждате класно е от основно значение. 👗
Консултацията с имидж консултант може да бъде много полезна.

Почти всеки мъж по света иска да бъде с елегантна жена. Не харесваме ли всички комплимента „Харесва ми как се обличаш и как вникваш в детайла“ ?

За повече съвети не забравяйте да се консултирате с мен! 💗

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.