Здравейте, Катерина! 🤍Вие сте жена, която не крие възрастта си и това е похвално. Някога обаче страхувала ли сте се от старостта?

  • От старостта, като отражение върху външността- не. Когато си израстнал, в семейство и време, в което ценностите, са били съвсем различни от това, как изглеждаш, няма как, да се страхуваш, от естествения ход на времето. Едно е да се поддържаш, съвсем различно, да се видо изменяш. Не бих казала, че се страхувам, просто не бих искала, старостта, да ме направи зависима, от някого (чисто здравословно).

Вие сте много нежна и ефирна жена, която предава това усещане с постовете си и на другите хора. Как започна тази страст със снимките и целенасочено ли започнахте да развивате профила си?

  • Любовта ми към кулинарията и шофирането, са породени от моите родители. Желанието за фотографията обаче, бе породена и подкрепена, със съвети и време отделено, за мен и моето хоби от моя мъж. Той ми даваше насоки, по отношение на снимане в перспектива, което даде началото, на тази страст. В тези три неща смея, да твърдя, че съм много добра! Не съм развила профила си целенасочено. Когато си свалих инстграм, дори не знаех, точно какво е. През него просто се наслаждавах, на красиви снимки, в най- различни категории.

Често споделяте вкусни рецепти. Какво е храната за вас и как изглежда перфектната вечер според вас?

  • За мен храната е здраве и щастие. Понякога това щастие, се крие, в едба купичка супа, друг път в богат обяд споделен с любими хора. А колкото, до перфектната вечеря, мисля същото- понякога тя е в един сандвич изяден с любимия ( давам ви пример- пътуваме с милото разглеждаме едно селце, влизаме в местния магазин, купуваме си един хляб, малко сирене и плодове, сядаме на някой тротоар, котките се завъртат около нас, а ние си хапваме и се наслаждаваме, на почивката и компанията си). Друг път е специално приготвена, с много отдаденост и любов, с внимание, към детайлите вечеря- по натруфена, по- помпозна- с много и различни храни, с цветя, с десерти. Но всъщност стигам, до сърцето на перфектната вечеря, която е споделеността, с любим човек или хора. Иначе, каквато и да е тя, бързо похапване или бигата маса, когато си сам е чисто и просто физиологична нужда.

От къде идва този усет към детайлите? Смятате ли, че красотите, които творите, начинът ви на обличане и интериора, който създавате са наследствени?

  • Усетът ми към красотата,детайлите в интериора и аутфита са наследство от моята майка🙏💔 и са доразвити от мен във времето. Отново давам пример-: По времето, на сициализма, почти всички ходеха еднакво облечени и в домовете бяха отново почти еднакви( заради модата и ограничените артикули). Докато всички ходеха, със синьо или черно палто, тя ни беше ушила леопардови. Бяхме шаферки, на една сватба, на която бяхме с два тоалета, защото беше зима,които отново беше ушила тя( а не беше шивачка). Навън бяхме с костюми от панталон, елек и ризи, с жабо, най- отгоре с лео палтата, а за ресторанта, с ефирни бели рокли от воал и подплата със сандали. По същия начин, беше и вкъщи. На всички домовете бяха в бежово, сиво, кафявата гама. Нашата дневна, беше с ярко червен килим, светло син диван и бели пердета. Беше наистина уникална жена🙏🕊💔

Вие сте доказателство, че една жена на вашата възраст може да изглежда прелестна, свежа и модерна. Какъв съвет бихте дала на жените след 50г.?

  • Не искам да давам съвети, на никого. Животът е вътрешно усещане и желание, да го изживееш пълноценно.  Може би единственото нещо, което ще си позволя да кажа, е че когато не губиш време, да гледаш в чинията, на другия, се наслаждаваш и радваш напълно, на твоята и така си щастлив и доволен. Аз съм жена, която приема възрастта си, обаче имам стил, който не отговаря, на нея, поради простата причина, че съм творческа натура, луда по душа и влюбена, в живота. За мен е важно, аз да се оценявам и харесвам- тогава всичко е наред!

С “милото” сте една от любимите ми двойки. Как успявате да запазите хармонията в отношенията си?

  • Има една дума и тя е любов- а в нея е всичко останало-обич, уважение,привързаност, приятелство, загриженост, отношение, страст… Имам самочувствието на можеща и знаеща жена- но ЖЕНА, а той- самочувствието на можещ и знаещ мъж- истински МЪЖ. И тогава, всичко си идва на мястото. И нашият комин пуши. И ние спорим, понякога се караме, но сме се оценили, като хора, минали сме през много, ама наистина много( и хубаво и лошо) и можем да се извиняваме и да се ценим! Това не означава, че сме коне, с капаци( дето има една дума). Флиртът, с други хора, в едни здравословни граници подклажда егото, на всеки един човек( колкото и да не си го признават хората). Важното е да вървите, в една посока, да се цените!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.