Винаги когато имам консултация, първото нещо, което искам да разбера е с какви хора общуват моите клиентки.

Често се получава така, че дамите изпитват негативни емоции и след обстоен преглед установяваме, че в живота им има дразнители. Това може да бъде нашият шеф, родителите ни, приятелите ни, или други хора, които допускаме в нашето поле.

Знаете ли, че вие сте средно аритметично на хората, с които общувате?

Един мой любим цитат гласеше: ,,Ако излизате с 4-ма милионери, вие ще сте петият. Ако излизате с 4-ма разорени, вие ще сте петият.“

Ключов фактор е изборът на подходяща среда от хора, с които взаимно си помагате да вървите в положителна посока. Това означава да имате свой кръг от хора, с които да споделяте общи ценности, стремеж към личностно развитие и сте на една честота по отношение на разбиранията за успех, смисъл и щастие в живота.

Защото когато с приятелите ви сте на “една вълна” всичко се случва с лекота. Сбъдването на мечта на един  от групата подсилва вярата на останалите в собствените им възможности да реализират свои мечти.

Подбирайте хората с които общувате, а тези, които не вярват във вас, критикуват ви и не ви карат да се чувствате добре, по възможност ги изключете от живота си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.