Колкото повече опознавам живота, толкова повече осъзнавам и допускам само качествени хора в обкръжението си.

Вие можете да бъдете отворени към хората, честни и истински, но въпреки това да осъзнавате че, не всеки заслужава да седне на вашата маса.

Да. Много хора ще ви наричат високомерни и превзети, но не е ли най-важно вие да се чувствате щастливи и в мир със себе си?Осъзнайте, че енергията ви е значима!
Аурата ви е качествена!
Вашата същност е ценна!
Бъдете изискващи и даващи!

Жената, която е в женската си енергия е свързана със себе си. Тя е интуитивна и знае кои решения ще й донесат щастие.
Женската енергия ни помага да имаме това, което душата ни желае, без да го гоним на всяка цена. Истинската, жива енергия ни позволява да се отпуснем, да се доверим на живота. Думата „привлекателна” никак не е случайна. Това означава, че тя ПРИВЛИЧА. Тя привлича хора, погледи, мъже, събития. Когато се научаваме как да я проявим – тогава се случват чудесата! Ние я носим в себе си, само трябва да бъде събудена.

Красотата на елегантната жена не е в макиажа или избора на дрехи, а в стила й на живот.Харесвам смелите жени! Тези, които смело подчертават своите форми, носят подходящите за тях тоалети и се доверяват на женската си природа. Боравят смело с детайлите и изпипват всичко до най-дребния детайл. Материята и нишките на  чорапогащите, финеса на дантелата на бельото, детайла в аксесоарите – до копчетата на дрехите, рамката на очилата, десените въху лентата за коса и шармантните шапки. Тези жени не робуват на тенденции. Умело съчетават в гардероба си ретро и модернизъм. Поддържат стила си във всеки момент – елегантни на улицата, стилни в офиса, шикозни във вечерните си тоалети, и семпли у дома. Те са атрактивни и събират всички погледи!

А вие искате ли да бъдете такава жена?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.