„Колкото по-скъпо мислене имате, толкова по-скъпи ставате.“ 💎

Не говоря за закупуване на неща, които не можем да си позволим. Дори не става въпрос за fake it till’ you make it. Това е просто инвестиционен начин на мислене.

Вместо да се насочвате към най-евтиния, най-лесния, или най-близкия вариант, мислете дългосрочно! Невероятно е да си купите евтино палто сега, но няма ли да платите по-висока цена ако се износи за месец? Струва ли си ако качеството е лошо?

Изборът за достъпното ще ви даде ли резултатите, които търсите?
Не е ли по-разумно, вместо да посещавате местната „воняща“ фитнес зала да тренирате в изискана, където всъщност бихте могли да създадете стойностни контакти, бихте изпитали удоволствие от средата, в която се намирате и бихте били в пъти по-ефективни?

Знаете ли кое е характерно за мисленето на “бедните” хора? Те винаги се опитват да минат “тънко”, търсят “далаверата”. Ако отидат в хотел с шведска маса, ще грабят от всичко като за последно. Пазаруват само с купони и на промоции.

Можете да направите нещо толкова просто, като това да спрете да купувате евтини сапуни и да се снабдите с някой ръчно изработен за 10лв. Автоматично така ще повишите вибрациите си!

Правете го един месец и наблюдавайте как стойността ви както в собствените ви очи, така и в очите на околните също ще се промени в положителна насока!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.