Всеки иска да знае как да генерира енергия, но малко хора се замислят къде се източва тя…

1️⃣ КЛЮКИ
Ех, толкова присъщо за нас жените! Някои дами обичат да обсъждат кой какво си е купил, кой и с кого спи, кой е по-богат и т.н.
Първо, тази негативна дискусия идва от завист и съмнение в себе си, което НЕ ви позволява да имате енергия. Второ, енергията отива към хората, които обсъждате. Тя преминава от ВАС към ТЯХ.

2️⃣ КУПОНИ
Алкохолът, безсънните нощи, купоните, това са все неща, които в умерени количества са супер инструмент за забавление. Може да ви изглежда, че по този начин се зареждате, но всъщност не е така. Женската енергия е мека, релаксираща, забавена.

3️⃣ МЪЖКА СИЛА
“Мога всичко сама!” “Аз съм силна жена!” Изречения, които използват все затворени в себе си жени. Ако сте настроени войнствено, ще имате много мъжка енергия, а мъжете ще бягат там, където наистина са нужни.

4️⃣ МРАЗЕНИ ДЕЙНОСТИ
Това са дейности, които постоянно правите, а не можете да понесяте. Неприятна работа, която вк разболява, общуване с хора, които са досадни… Няма как да се отпуснете и да се напълните с енергия.

5️⃣ Оплаквания
Особено негодувания срещу мъжете. Осъждане, унижения, негодувания, всичко това спира свободния поток на енергия. Вашите чакри (енергийни центрове) спират да работят.

Е, момичета, имате ли върху какво да работите?🫣

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.