Изпитвали ли сте това чувство, когато се погледнете в огледалото,  безумно много да се харесате и да се вълнувате от начинът, по който изглеждате? Ако не сте, сега е моментът това да се случи!

1. Направата на педикюр, маникюр, или масаж. Тези процедури ще ви дадат усещане за спокойствие. Както й удоволетворение, че сте се погрижили за себе си. Можете да го направите вкъщи, или в салон. Няма никакво значение. Това ще е напълно достатъчно за да се почувствате секси на момента.

2. Облечете подходящото за вас бельо. Експериментирайте и намерете правилният комплект за вашият вкус и вашата фигура. Препоръчвам черно и червено, тъй като са вечна класика и носят най-силна енергия. Ефирни материи, както й жартиери и корсет, защото подчертават фигурата и скриват несъвършенствата. Отиват на всички и винаги работят във ваша полза!

3. Пуснете си музиката, която ви кара да се чувствате секси и женствени. За мен това е джаз и рок, но за вас това може да е класическата музика. Каквото й да е, важното е мелодията да събуди вашата Богиня.

4. Затъмнете светлината и запалете свещите! Ароматните свещи, ароматните пръчки и парфюмните масла, също ще ви накарат да се почувствате секси на мига!

5. Експериментирайте с формите и цветовете на косата си! Ако не обичате резките промени си направете сешоар. Гантирам, че увереността и сексапила ви ще се повиши драстично!

6. Подчертайте очите и устните си с подходящ грим. Изразителният поглед и сочните устни, ще подчертаят женската ви природа. Аз препоръчвам червено червило, лека очна линия и спирала, която да направи миглите ви изразителни, обемни и дълги.

7. Обуйте висок ток! Високите обувки незабавно ще ви накарат да се почувствате секси, защото подчертават стойката и издължават силуета. Ако все пак ви е трудно да ходите на високи обувки, заложете на такива, които са по-ниски и удобни за вас.

8. Като една видна представителка на зодия Везни, отлично знам флирта колко повдига самочувствието. Когато искате да се почувствате секси, просто флиртувайте! Във флирта има магия, която кара и двете страни да се чувстват добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.