Идва лято и скоро ще започнем да разглеждаме и избираме различни модели бански. По този повод искам да изкажа своята гледна точка относно банските костюми и модните тенденции.
Винаги съм смятала, че снимките по бельо и бански от вкъщи са липса на добър вкус, освен ако не сте модел и не ви плащат за това.
Не адмирирам и показването на твърде много кожа на плажа, не защото съм консервативна, а защото жената трябва да бъде интересна и да остави нещо на въображението.
Публикуването на снимки по бански е много повече, отколкото хората имат право да видят. Жената, която оставя нещо на въображението и придава усещане за мистерия в живота си, е тази, която мъжете намират за най-интригуваща.
Ако всичко е на показ, не очаквайте мъжете да се стараят за вас и да ви оценяват. Ако не ви оценяват, няма и да ви уважават.
Винаги казвам, че някои видове снимки действат като визуално удовлетворение за мъжете. Защо бихте дали на някой, когото дори не познавате, някакво визуално удовлетворение? На мъже, които дори не са направили нищо, за да спечелят това от вас.
Има разлика между дразнене и показване на твърде много плът. Можете да носите бански, които показват плът с вкус и пак да не изглеждате пошло. Начинът, по който позирате на снимката също е от огромно значение, за това публикувах и няколко примери в Инстаграм.

Ако имате нужда от помощ за подобряване на вашият имидж можете да се свържете с мен за индивидуална консултация. Гарантирам, че ще сътворим чудеса! 🙏🏽🎀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.