В началото на връзката кипим от радост и вълнение. Издокарваме се пред партньора и правим всичко възможно да го оставяме без дъх след всяка наша среща.
След известно време обаче, започваме да се чувстваме комфортно пред него. Изградили сме доверие и стабилност.
Започваме да го взимаме за даденост. Гласим се само когато излизаме навън и преставаме да се стараем за нашия любим.
Мили мои, светът навън никога няма да оцени красивата ви рокля, секси обувките ви или маникюра, ако не живеете и дишате през съблазняването всеки един момент, във всяка една ситуация.
Съблазняването започва със самите нас!!! Първо съблазняваме себе си, след това нашия партньор (ако имаме такъв) и чак след това идват всички останали!
Какво имам в предвид като казвам да съблазняваме себе си и то постоянно. Не, нямам предвид да сме винаги гримирани, на висок ток и прическа. Какво сме облекли също има значение ( дори когато сме вкъщи, дори, когато сме сами), но първо е ред на нещо далеч по – съществено.
Как се движим, как се докосваме, как се усмихваме. Първо започваме да ФЛИРТУВАМЕ със себе си, с тялото си, с образа ни в огледалото.
Дита Фон Тийз, казва: „Аз винаги събувам чорапите си така, както ги събувам на сцената.“ Не чакайте някого или нещо, за да се движите съблазнително.

Като за начало просто започнете да забелязвате в какво и кога пренебрегвате жената в себе си. Например: излизате от банята и се избърсвате с хавлията набързо и даже с негодувание, после започвате по същия начин да се мажете с лосион, да си сушите косата…
Когато се уловите в подобна ситуация, спрете за миг. Забавете движенията си.
И започнете да се докосвате така, както бихте желали вашият любим да ви докосва.
Изсушете се бавно, галейки бедрото си с хавлията. Загребете от лосиона нежно и бавно, все едно докосвате цвете. И когато го нанасяте върху кожата си…. насладете се, усетете се, галете се. С усмивка, все едно, че флиртувате. После срешете косата си, ако е дълга, усетете как пада по гърба ви, какво е чувството от допира. Сушете се голи, гледайте се с възхищение и се галете със всяко движение. Облечете се бавно… и не спирайте да се галите и да се докосвате нежно. Поглеждайте се в огледалото и си подхвърляйте леки, закачливи погледи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.