КОЯ СЪМ АЗ И КАКВА Е МОЯТА МИСИЯ?

Здравейте, кралици!
Казвам се Сабина Ракова и съм консултант по личностно развитие, водещ на женски енергийни практики и ритуали, НЛП специалист, член на международната асоциация на професионални терапевти и консултанти личностно развитие (IAPTC) ,вдъхновител, мотиватор, инфлуенсър по любов към себе си и ментор по стил, красота, елегантност и етикет.

Завършила съм бакалавърска степен “Връзки с обществеността” и магистър “Дигитални комуникации” в Нов Български университет. Личната ми трансформация започна през 2015 година. Тогава осъзнах, че не вървя по собствения си път и започнах да търся отговори на въпросите, които си задавах. Преминала съм през много обучения и тренинги, от които Академия за треньори и консултанти, НЛП (невро лингвистично програмиране), Мандала танц и много др. Предавам знанията си, говоря чрез опита си и продължавам да се обучавам.

Вие сте на правилното място, ако:

Създадох FEMMELAND, с голяма любов и отдаденост. Моето призвание, моята страст и моят начин на живот е да бъда полезна на хората. Да им помагам да видят възможностите, които им се предлагат и да получат нова гледна точка за предизвикателствата, които се появяват по пътя им и да създадат живота на мечтите си.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Всички публикации

КУРСОВЕ И МАРАТОНИ

Всички курсове и маратони